Magnus Jackson Krogh

Magnus Jackson Krogh følger drømmen sin om å inspirere andre med sin historie. Dette gjør han gjennom foredrag, bøker og video. Han har diagnosen ADHD og hans mange opp og nedturer, danner grunnlaget for det han formidler. Magnus vokste opp i Køllefjord utenfor Finnmark med store drømmer og mål. Han har stått på scenen siden han var barn og fikk sitt første videokamera som 10 åring. Dette har vært i flittig bruk siden og da ofte med humor som virkemiddel.

Magnus har flere typer foredrag og show, blant annet "En kveld med Magnus" og "FÆRDI SNAKKA". Hans første Stand up show "KA I FAN" har premiere i Desember. Dette er foredragsshow med fokus på psykisk helse. Han har gjennomført over 1000 forestillinger til sammen, og besøker alle typer arenaer, i hele Norges land. Han har de siste årene brukt mye tid på sitt forfatterskap, og har skrevet 10 bøker, hvorav 4 er barnebøker med "Turbo Tore". Boken "ADHD: min verste fiende og beste venn" tok Norge med storm i 2015. I tillegg til dette produserer han podcasten " Livet med Magnus Jackson Krogh" samt at han har spilt i flere reklamefilmer og realityserier. 

Ta kontakt med oss i Imagine People om du ønsker å booke denne allsidige inspiratoren til et foredragsshow utenom det vanlige. Han tilpasser gjerne innholdet og temaer som tas opp etter deres ønske.

Du kan følge han på: Facebook: @jacksonkrogh, Instagram: @magnusjacksonkrogh.