Mikael Hedné

I tillegg til å være president i Magiske Cirkel Norge har Hedné en mastergrad i psykologi og intuisjon fra Universitetet i Bergen. Hans faglige kompetanse kombinert med sterke sceneutstråling gjør at foredraget blir både lærerikt og særdeles underholdende.

Har du tenkt på at du hver dag gjør tusenvis av valg som du egentlig ikke er klar over? Eller at din måte å se verden på kan begrense hvordan du tilnærmer deg problemer som skal løses? Hver dag benytter vi oss av en rekke mentale «snarveier», og noen av disse kan lede til beslutninger som ikke alltid er fordelaktige…

Det har i over hundre år vært foreslått av forskere at de kan ha mye å lære av å studere hvordan tryllekunstnere opererer. I foredraget «Tenk som en tryllekunstner» forteller norgesmester i trylling, Mikael Hedné, om hvordan du kan lære opp kreativiteten og intuisjonen din. Du får en praktisk innføring i hva intuisjon faktisk er, hvorfor den er mer avgjørende for din suksess enn du tror, og til slutt hvordan du kan øve for å løse flere problemer med kunnskap du ikke visste du hadde!

Spekket med eksempler som både vil lure deg og få deg til å nikke gjenkjennende vil «Tenk som en tryllekunstner» gjøre at du ser på intuisjon og dens verdi på en helt ny måte, og at kanskje du også lærer deg å tenke litt mer utenfor boksen! Gjør deg klar til en spennende og underholdende stund i selskap med en formidler av første klasse!

Følg han på sosiale medier: @mikaelhedne