Tobias Becs

Tobias Becs er en av verdens fremste innen freestylefotball. Han er flere ganger norsk freestyle fotballchampion, samt europeisk mester og verdensmester.

Nå er han også nybakt verdensrekordholder innen triksing. I oktober 2018 skrev han seg inn imellom permene til The Guinness World of Records.

Enkelt sagt, er Tobias sett som en legende i sporten av freestylefotball og uten tvil en av de mest beundrede og respekterte talentene i dette samfunnet på verdensbasis. Han reiser over hele verden og utfører triksene sine og konkurrerer på høyeste nivå.

Tobias har også vært en merkevareambassadør for selskaper som MOT og Rockstar Energy, og har også grunnlagt sitt eget klesmerke "4Freestyle", som raskt har blitt nummer 1-merket i verden av freestylefotball.

Tobias er en av våre mest etterspurte idrettsutøvere og et ikon i sporten. Han mener at hardt arbeid, en sunn livsstil og riktig tenkemåte vil ta deg hvor som helst du vil i livet, og ønsker å oppmuntre folk til å drømme stort og å jage sine drømmer.

Følg han på sosiale medier:@tobiasfreestyle (Instagram og FB)